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私生児で生まれ母親が5歳で他界

ただ生き抜くことだけを考え、

少年期を吉祥寺で過ごす

17歳で料理の世界へ

数々のレストランのシェフを務めたあと独立

6店舗のオーナーシェフとなり

著名人から高い支持を得る

パスタ料理1本に全てを込めたいと思う中

某テレビ番組に出演。これを機にラーメンと出会い

お年寄りからお子様まで安心して食べられる

【身体に優しい】らぁ麺を作りたいと

「ドゥエイタリアン」をオープン!

現在、市ヶ谷に拠点を移しサマーソニック等

イベント出店参加する他、施設ボランティア活動や

料理プロデューサーとして国内、海外で活躍中!

チーズラーメンを世界中の人々に笑顔とともに!

8/21
らぁ麺 Due Italian 神田秋葉原店 (ワテラスモール)が
オープンしました。

淡路町のオフィスで働く皆さまに喜ばれ、たくさんのお客様にご来店頂きましたこと深く感謝致します。

ワテラスモール限定の激辛らぁ麺《れもん舞妓Hanらぁ麺》がOLさんに大人気でした。
もちろん定番の《らぁ麺フロマージュ》《黄金の塩らぁ麺》もお楽しみ頂けました。

お近くにお越しの際は是非お立ち寄り下さい。

〒101-0063
東京都千代田区神田淡路町2-105 ワテラスアネックスビル1F

このらぁ麺が出来るまで三七年かかった。
日本では笑顔を作るとき「チ〜ズ」という。

世界中からシャッター音が聞こえる。
そこには温かい”らぁ麺”と”笑顔”がある。
そんな日が必ず来る・・・。

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​「そして今、あったかいラーメンを作っています。」

出版社 : ロングセラーズより発売中!

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"Ramen Fromage" is a fusion dish created in Japan by Chef Kazuo Ishizuka that combines Italian and Japanese flavors. This unique creation blends elements of both cuisines to offer a distinctive culinary experience.

The Ramen Fromage features a rich and creamy ramen broth infused with Italian cheese. This infusion of cheese adds a savory and unique twist to the traditional Japanese ramen. Along with the cheese-infused broth, the dish includes classic ramen components such as noodles, chashu (pork belly), vegetables, and other toppings.

The fusion of Italian and Japanese influences in the Ramen Fromage showcases the creativity and innovation of Chef Kazuo Ishizuka. It is a testament to the ever-evolving nature of culinary traditions, where chefs draw inspiration from different cultures to create exciting and delicious dishes.

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